Ontevreden?

Bent u ontevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Wij spannen ons optimaal in om uw verzekeringsbelangen zo goed mogelijk te behartigen. Maar ook wij kunnen fouten maken. Bent u niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Laat het ons weten.

Richt u zich tot de directie van Multimediair. Mochten wij er samen niet uitkomen, kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Multimediair KIFID aansluitnummer is 300.006.765.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Postbus  93257

2509 AG    Den Haag

Telefoon:   0900-3552248 (10 ct/min.)

E-mail:       info@kifid.nl

Internet:     www.kifid.nl

Contact Cover-NVRA

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Bel met Wendy Davids of Frans Lorié op telefoon 010 264 11 23.

Of mail met w.davids@multimediair.nl

NVRA-leden kunnen op Cover-nvra terecht voor aantrekkelijke collectieve verzekeringen. De verzekering voor beroepsaansprakelijkheid is ontwikkeld voor de dagelijks praktijk van de rechtskundig adviseur. Multimediair BV is de mantelhouder en verzorgt ontwikkeling en inkoop van de verzekeringen. Voor vragen en advies kunt u tijdens kantoortijden bij Multimediair terecht.

 

Multimediair BV

 

Postbus 5008

2900 EA Capelle aan den IJssel

T   010 264 11 00

E   info@multimediair.nl

I    www.multimediair.nl

Multimediair is geregistreerd bij de AFM met nummer 12010357

NVRA  Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs

De Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs, de NVRA, is de vereniging van en voor professionals in de juridische dienstverlening. Middels vakliteratuur, cursussen en opleidingen, collectieve verzekeringen en verbinding met vakgenoten, streven wij naar kwaliteitsverbetering en bevordering van een goede juridische beroepsuitoefening. Niet alleen in het belang van de rechtzoekende, maar zeker ook in het belang van de juridische professional zelf.

https://www.nvra.nl/