Ontevreden?

Bent u ontevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Wij spannen ons optimaal in om uw verzekeringsbelangen zo goed mogelijk te behartigen. Maar ook wij kunnen fouten maken. Bent u niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Laat het ons weten.

Richt u zich tot de directie van Blue Risk. Mochten wij er samen niet uitkomen, kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Postbus  93257

2509 AG    Den Haag

Telefoon:   0900-3552248 (10 ct/min.)

E-mail:       info@kifid.nl

Internet:     www.kifid.nl

Contact Cover-NVRA

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Bel met Sandra Mees op telefoon 010 8929 121

Of mail met info@cover-nvra.nl

NVRA-leden kunnen op Cover-nvra terecht voor aantrekkelijke collectieve verzekeringen. De verzekering voor beroepsaansprakelijkheid is ontwikkeld voor de dagelijks praktijk van de rechtskundig adviseur. Blue Risk Collectieve Verzekeringen verzorgt de ontwikkeling en inkoop van de verzekeringen. Voor vragen en advies kunt u tijdens kantoortijden bij Blue Risk Collectieve Verzekeringen terecht.

 

Blue Risk Collectieve Verzekeringen

 

Meent 106 

3011 JR  Rotterdam

Tel   010 8929 121

E   info@cover-nvra.nl

I    www.cover-nvra

www.bluerisk.nl

Blue Risk is geregistreerd bij de AFM met nummer 12044836

NVRA  Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs

De Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs, de NVRA, is de vereniging van en voor professionals in de juridische dienstverlening. Middels vakliteratuur, cursussen en opleidingen, collectieve verzekeringen en verbinding met vakgenoten, streven wij naar kwaliteitsverbetering en bevordering van een goede juridische beroepsuitoefening. Niet alleen in het belang van de rechtzoekende, maar zeker ook in het belang van de juridische professional zelf.

https://www.nvra.nl/