Over Cover-NVRA

Het lidmaatschap van de NVRA biedt u de mogelijkheid om aan te sluiten bij de collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De afweging tot acceptatie is behouden aan de verzekeraar.

Cover-NVRA is het portaal waar NVRA-leden terecht kunnen voor hun belangrijkste (zakelijke) verzekeringen. Achter Cover-NVRA staat Blue Risk Collectieve Verzekeringen een tussenpersoon gespecialiseerd in collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties en brancheverenigingen. Cover-NVRA is de handelsnaam waaronder Blue Risk Collectieve Verzekeringen innovatie verzorgt voor Rechtskundig Adviseurs in Nederland.

Blue Risk Collectieve Verzekeringen werkt nauw samen met de NVRA en met verzekeraars om passende en aantrekkelijke verzekeringen voor NVRA-leden mogelijk te maken. Blue Risk Collectieve Verzekeringen maakt gebruik van innovatieve IT-systemen.

Blue Risk Collectieve Verzekeringen is een vooruitstrevend kantoor dat verzekeringen verzorgd voor specifieke doelgroepen. Blue Risk is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12044836. Blue Risk Collectieve Verzekeringen onderhoudt meerdere vergelijkbare portalen. 

 

Aantal portalen online

15,0

Aantal beroepsorganisaties

22,0

Aantal bezoekers per maand (zzp'ers en ondernemingen, cijfers Q2 2018)

3.654

Aantal verzekerden (zzp'ers en ondernemingen, cijfers Q2 2018)

1.875

Aantal landen actief

1